Vindbaarheid - Brand Designer

Vindbaarheid

E-mailmarketing

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, zijn e-mails en newsletters nog lang niet dood. Mensen kijken nog dagelijks in hun mailbox. Een e-mailcampagne blijft dus een heel groot bereik hebben. Daarnaast is ROI ervan eenvoudig meetbaar en is een overtuigende e-mail heel doeltreffend om klanten naar uw website te lokken of uw product te doen kopen. Wij zorgen voor nieuwsbrieven die werken voor u!

SEO

We kunnen er niet omheen: de impact van Google op de online wereld is zo groot dat het bijna een werkwoord is geworden. Search Engine Optimization (SEO) omvat kort gezegd alles dat we doen om uw website in beeld te brengen op Google. Dat gaat van het optimaliseren van teksten en afbeeldingen tot uw bedrijfsprofiel in Google Maps, linkstrategie en nog veel meer. Wij bouwen dat gaandeweg voor u uit en volgen intensief op.

SEA

Google werkt constant verder aan het rendement van betaalde advertenties. Naar schatting 40% van het zoekverkeer verloopt vandaag via betalende zoekopdrachten en dat percentage kan nog hoger worden. Met Search Engine Advertising (SEA) gaat u de strijd aan om die zoekwoorden te claimen die het interessantste zijn voor uw bedrijf. Wij maken en beheren uw advertentiecampagne tegen het juiste budget.