Websites - Brand Designer

Websites

Uw website op maat van uw wensen en noden

Voor uw site luisteren we eerst en vooral naar uw wensen en verwachtingen. We bouwen een website waarop uw bedrijfsidentiteit mooi tot zijn recht komt en presenteren uw producten of diensten op een aantrekkelijke en overtuigende manier. Gebruiksvriendelijkheid primeert, zodat uw bezoekers meteen weten wat u voor hen kunt betekenen.

 

Wilt u naar aanleiding van uw nieuwe website ook uw logo en huisstijl in een nieuw jasje steken? Dan maakt onze designer graag iets moois voor u. Heeft u nieuwe teksten, foto’s of een video nodig? Wij schakelen met plezier onze tekstschrijver en fotograaf in. Uw teksten kunnen zo herschreven worden om uw online vindbaarheid te verbeteren.

 

Het eindresultaat is een webstek die uw bedrijf laat schitteren en uw klanten overtuigt!

Wij maken een webshop voor u

E-commerce zit al enkele jaren in de lift. Grote webwinkels zien hun online omzetten ieder kwartaal met 20% toenemen en het einde van de groei is nog lang niet in zicht. Maar ook voor uw lokale onderneming biedt een webshop heel wat kansen om uw producten aan de man te brengen.

 

Wij bouwen  voor u een webshop die aansluit bij uw noden. Heeft u een beperkt vast aanbod of juist een uitgebreid productassortiment dat frequent wisselt? Wij kijken steeds naar de beste oplossingen om uw stockbeheer, orders en facturatie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

Last but not least: we zorgen ervoor dat uw klanten veilig en eenvoudig bestellingen plaatsen.

Uw eigen Facebookshop

U zoekt een manier om een product tijdelijk online te verkopen? U wil een budgetvriendelijk alternatief voor een echte webshop? U kijkt rond om een extra online verkoopskanaal te creëren? Dan is een Facebook-webshop meer dan een overweging waard.

Wij zetten uw shop via Facebook op zodat uw klanten aan het winkelen kunnen in een omgeving waar ze heel vertrouwd mee zijn. Want zeg nu zelf, wie heeft er vandaag nog geen Facebookprofiel? Shoppen op social media is een ontluikende markt die opportuniteiten biedt aan ieder bedrijf dat inzet op e-commerce.

Spring mee op de trein en wij laten uw online verkoop denderen.